Συμμετοχή στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών

Συμμετοχή στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών

Μάρτιος 17, 2019 - 17:29
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στο 5ο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2019 που πραγματοποιείται από 11 έως 13 Απριλίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η FRESKON αποτελεί σημείο συνάντησης παραγωγών, εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, καθιστώντας τη ένα εξειδικευμένο και μοναδικό εμπορικό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η FRESKON προσελκύει επισκέπτες και εκθέτες από τις διεθνείς αγορές οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο και εκπροσωπούν ότι νεότερο αφορά στα φρέσκα φρούτα, λαχανικά, logistics, µηχανήµατα και υλικά συσκευασίας και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών μέσω ενός δυναμικού προγράμματος Β2Β συναντήσεων, παράλληλων εκδηλώσεων, ομιλιών και διεθνών συνεδρίων.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον παραπάνω κλάδο και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας  συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε)  στο e-mail: ddbmaet@ppel.gov.gr, έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019.

Για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα είναι βασισμένη στο διαθέσιμο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση όσον αφορά την ενοικίαση χώρου και την κατασκευή του περιπτέρου αλλά απαιτείται η παρουσίαση τους καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Πληροφορίες: Τηλέφωνο/ Fax: 2713-601116 / 601115


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.