Συμμετοχή στo 4o Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών «Freskon 2018»

Συμμετοχή στo 4o Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών «Freskon 2018»

Μάρτιος 19, 2018 - 16:12
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει 4o Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών “FRESKON 2018”, που θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 28 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Διοργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXPO, στις 26- 28/4/2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. Είναι μία καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε τρία μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, Διεθνή Συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες, κλπ.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους εξής κλάδους:
• Φρέσκα φρούτα και λαχανικά
• Βιολογικά προϊόντα
• Μηχανήματα, υλικά συσκευασίας & τυποποίησης
• Εταιρείες μεταφορών και logistics
• Εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου.

Η διοργάνωση του 2017 συγκέντρωσε 4.000 εμπορικούς επισκέπτες από 42 χώρες , 247 εκθέτες από 22 χώρες, διενεργήθηκαν 2.500 προγραμματισμένα B2B ραντεβού , σε εκθετήριο χώρο 13.500m2, ενώ οι Hosted Byers προήλθαν από 31 χώρες.

Για τη φετινή διοργάνωση έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις και ειδικότερα:το Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού, εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες και παρουσιάσεις, το FreshCon market (με B2B Συναντήσεις με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης).

Όσοι επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο Περίπτερό μας παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας αίτηση με την ένδειξη ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FRESKON 2018- ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στο email: invest.in.peloponnese@gmail.com έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018. Στην αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, είδος επιχείρησης , έδρα, ονοματεπώνυμο εκπροσώπου, τηλέφωνο επικοινωνίας, email επικοινωνίας). Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις επιχειρήσεων με μη συναφές αντικείμενο.

Σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

O ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.