«Συμφωνία τιμής» ανάμεσα σε Δημήτρη Βόσνο και Νίκο Ντάνο για την Τρίπολη

«Συμφωνία τιμής» ανάμεσα σε Δημήτρη Βόσνο και Νίκο Ντάνο για την Τρίπολη

Απρίλιος 25, 2019 - 17:41
4 σχόλια

Με την απλή αναλογική και το νέο σύστημα διοίκησης των συλλογικών οργάνων, σήμερα δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των πολιτών, αλλά και για την ευρύτερη λειτουργία των δήμων κυρίως  σε σχέση με την λήψη αποφάσεων. 

Με σχηματοποιημένες τις βασικές μας αξίες, αρχές και θέσεις, αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια «Συμφωνία τιμής και αξιοπρέπειας» με τους συμπολίτες μας που θα εξασφαλίζει  τη διαφορετική άποψη, τη συλλογικότητα και την ηθική στην λειτουργία μας.

Για να δρομολογήσουμε όλα εκείνα που θα κάνουν την Τρίπολη μια πόλη με τους δημότες της πρωταγωνιστές και όχι θεατές .

Ελπίζουμε όλοι να βρεθούν στην σωστή πλευρά και ν’ αποκατασταθεί η τόσο πληγωμένη υπόθεση συμμετοχής στους  δημοκρατικούς θεσμούς.

Γιατί και θέλουμε και μπορούμε…
                     «Για την Τρίπολη» 

Βιογραφικό 

Ο Νίκος Ντάνος του Ευσταθίου και της Ευαγγελίας γεννήθηκε στο Αθήναιον της  Αρκαδίας το 1962 .Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και αποφοίτησε από το δεύτερο Γυμνάσιο Τρίπολης.Στη συνέχεια, ως παιδί της εσωτερικής μετανάστευσης αποφοίτησε από το Λύκειο  Πειραιά  (Δημοτικό θέατρο ) και παράλληλα φοίτησε στη  Μέση Τεχνική σχολή μηχανολόγων / Ο.Α.Ε.Δ (Δραπετσώνα).Είναι παντρεμένος με την Καίτη Κονόμη-Ντάνου.Έως και σήμερα εργάζεται ως μηχανοδηγός  στον ΟΣΕ – ΤΡΕΝΟΣΕ.  Αρκετά νωρίς,από το 1986 ασχολήθηκε με τα κοινά  ως υποψήφιος  στην κοινότητα Αθήναιου .Το 1990 -1991 διέτελεσε Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Αθηναιατών  και από το 2003 έως και  το 2009 εξελέγη μέλος του Δ. Σ μηχανοδηγών Π. Ε.Π. Ε. σε πανελλαδικό επίπεδο.Από το 2007- 2010 υπήρξε  Γενικός  Γραμματέας  στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ε.Κ.Π).Το 2004 και το 2013 συμμετείχε ως εκλεγμένος σύνεδρος στα συνέδρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών  (Π.Ο.Σ).Το 2007,το 2010 και το 2013 συμμετείχε,επίσης, ως εκλεγμένος στα συνέδρια του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ε. Κ .Π ).Το 2018 εκλέγεται εκ νέου ως σύνεδρος  για το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών  (Π.Ο.Σ)  έως και σήμερα.

Καλή επιτυχία, Νίκο!


4 Σχόλια

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ . ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

12:31 ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 1% ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΟΣΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΟΤΡΑΠΕΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.