Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Απρίλιος 12, 2018 - 20:45
12 σχόλια

Με ένα λιτό δελτίο Τύπου από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του χειριστή του μοιραίου αεροσκάφους που χάθηκε εν ώρα καθήκοντος στη Σκύρο:

Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έφυγε την ώρα του καθήκοντος. Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη. Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του. 
Εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. 

 

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

ΟΛΟ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

@07:49 Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος πρωθυπουργός στην Ελλάδα, η ρητορική μίσους των τουρκαλάδων δεν θα υπήρχε, γιατί θα ήταν χ€σμένοι από το φόβο τους. Στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ως γνωστόν, ούτε παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη είχαμε, ούτε και αεροπλάνα είχαν συντριβεί. Όλα πριν ήταν μέλι-γάλα, όμορφα, αγγελικά πλασμένα. Ο παλιο-Τσίπρας μωρέ φταίει για όλα τα δεινά που μας συμβαίνουν. Πήγαινε τώρα τράβα μία για την εξυπνάδα που έγραψες...

Όλοι μας οδήγησαν σε άσχημες περιπέτειες με την Τουρκία. Τόσα χρόνια όλοι εφάρμοσαν πολιτική κατευνασμού του θηρίου. Το θηρίο όμως αργά ή γρήγορα θα προσπαθήσει να σε φάει και όλοι τους φταίνε γιατί δεν προετοίμασαν την κοινωνία για την απευκταία περίπτωση. Δεν ζούμε στην κεντρική Ευρώπη ζούμε στα βαλκάνια όπου όλοι γύρω μας επιβουλεύονται και θα έπρεπε να έχουμε νοοτροπία Ισραήλ για να επιβιώσουμε. Ο ρεαλισμός επιβάλλει τα γνωστά ρητά: ''εάν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο'' και ''ο πόλεμος είναι η συνέχιση της διπλωματίας με άλλα μέσα''. ΞΥΠΝΑΤΕ

10:44 με την εξωτερικη πολιτικη "κατευνασμου του θηριου", οπως γραφεις, εχουμε καταχρεωθει για εξοπλισμους. Αν ειχαμε την δικια σου επιθετικη πολιτικη θα ειχαμε πολλαπλασια εξοδα. Πραγμα ακατορθωτο για εμας. Ο πολεμος χρειαζεται πολλα resources. Δεν ειναι μια βολτα στο παρκο. Και στο θεμα μας: Ο σμηναγος δεν φαινεται να πεθανε εξαιτιας εχθροπραξιων. Οποτε ειναι ατοπο να μιλαμε για τις σχεσεις μας με την Τουρκια.

Η διπλωματία του Τσίπρα να φέρει τον Ερντογαν χωρίς νόημα και τον Παυλόπουλο να μιλά για Λωζάνη είναι το καλύτερο;; βέβαια θα μου πεις ο μουγγός τον έκανε κουμπάρο!!!!

Ενα Σημιτης χρειάζεται!!! Να ευχαριστήσει πάλι τους Αμερικάνους... Δυστυχώς όσα χρόνια κι αν περάσουν εν αλλάζει τίποτα...

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΊ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΘΥΣΙΕΣ ΗΡΩΩΝ) ΟΤΑΝ Ο ΟΧΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

13:10 έχεις κάψει εγκέφαλο. Κατάλαβες τι είπα; Mίλησα για πολτικές και όχι για εξοπλισμούς. Εξοπλισμούς ήδη έχουμε. Με την πολιτική κατευνασμού που εφαρμόζουν τα έξοδα που κάναμε για εξοπλισμούς πήγαν για να έχουν εργασία οι ξένοι και μίζες τα δικά μας λαμόγια. Με την πολιτική Ισραήλ που προτείνω χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις σοφά όπου χρειάζεται και να το δηλώσεις καθορίζοντας την εξωτερική σου πολιτική με βάση τα συμφέροντα σου(π.χ. στον τουρκικό αντιδραστήρα). Το αγγλοσαξωνικό resources τι το ήθελες δεν σου κάνει το πόροι; Γι αυτό θα είμαστε μία ζωή προτεκτοράτο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.