Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Ευστάθιου Συκιώτη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Ευστάθιου Συκιώτη

Μάρτιος 01, 2016 - 11:45
0 σχόλια

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Τυριώτη πατριώτη μας, κ. Ευσταθίου Γ. Συκιώτη, ενός σπουδαίου ανθρώπου, ενός αγαπητού οικογενειάρχη και μεγάλου ευεργέτη της περιοχής μας. Ο τόπος που τόσο αγάπησε με τις μνήμες να τον συντροφεύουν όλα αυτά τα χρόνια στην ξενιτιά, στον Καναδά, δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, όχι μόνο για τις ευεργεσίες του αλλά για την καλοσύνη και την απλότητά του.

Με κόπο, αγώνα και πολλή δουλειά κατάφερε μακριά από την πατρίδα του πολλά. Ο Τυρός όμως ήταν κομμάτι της ζωής του και προσπάθησε από τους κόπους του να βοηθήσει την περιοχή με την τσιμεντόστρωση του δρόμου Τυρού – Παλαιόχωρας και του δημοτικού αγροτικού δρόμου που συνδέει τον Τυρό με την περιοχή Πρέγασου (Κάτω γειτονιά Τυρού – Μαντρανιές – Φούρνος – Πρέγασος – Αγ. Ανάργυρος).

Οι πράξεις του ήταν αξιέπαινες και η στάση ζωής του παράδειγμα προς μίμηση. Η προσφορά στην κοινωνία και η χαμηλών τόνων προσωπικότητά του, αποτελούν στοιχεία ενός ευγενούς ανθρώπου με ήθος και αρχές που προσέφερε με εντιμότητα τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας
Ο Πρόεδρος
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.