Συλλυπητήρια ομάδων της Αρκαδίας για τον θάνατο του Ηλία Βάσσου

Συλλυπητήρια ομάδων της Αρκαδίας για τον θάνατο του Ηλία Βάσσου

Ιούνιος 14, 2018 - 15:19
0 σχόλια

Η απώλεια του, είναι πραγματικά ένα μεγάλο πλήγμα για την κοινωνία της περιοχής και για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.Η είδηση του θανάτου του Ηλία Βάσσου κάνει φτωχότερο τον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου με τις ομάδες του νομού μας να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους σε έναν αγνό μαχητή και αγωνιστή του αθλητισμού.

ΕΠΣ Αρκαδίας

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αποχαιρετά έναν λάτρη του ποδοσφαίρου, αγωνιστή και επί χρόνια ποδοσφαιριστή και προπονητή του Α.Μ.Σ.ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ , τον Ηλία Βάσσο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε με μεράκι και πάθος για τον αθλητισμό δίνοντας ένα υγιές παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά.

Στο άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του η Ε.Ε της Ε.Π.Σ  Αρκαδίας, συνήλθε εκτάκτως  στις  13/06/2018 και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω συλλυπητήριο ψήφισμα με σκοπό:

1.Να εκφράσει τη θλίψη της  για την απώλεια του εκλεκτού φίλου «ΛΟΥΗ» και να μεταφέρει  τα ειλικρινή και  θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος  όσο και στην «οικογένεια» του Α.Μ.Σ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ

2.Να παρευρεθούν  τα μέλη στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

4.Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα  στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ  Αρκαδίας και να δημοσιευθεί στον  έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.  

Α.Μ.Σ. Βρασιές

Στο άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας μας, ΗΛΙΑ ΒΑΣΣΟΥ, ο Α.Μ.Σ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ, συνήλθε εκτάκτως στις 13/06/2018 και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω συλλυπητήριο ψήφισμα με σκοπό:

1.Να εκφράσει τη θλίψη της για την απώλεια του εκλεκτού φίλου «ΛΟΥΗ» και να μεταφέρει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος .

2.Να παρευρεθεί σύσσωμο το ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία

3. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου , στον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη μνήμη του

4. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας , να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνισθούν με μαύρο περιβραχιόνιο .

5.Να δημοσιεύσει  το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Αχιλλέας Μ.Α.Ν.Ο.

Στο άγγελμα  του αιφνίδιου θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας Α.Μ.Σ. ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ ,Ηλία Βάσσο, το Δ.Σ. του Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ συνήλθε εκτάκτως στις  13/6/2018 και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω συλλυπητήριο ψήφισμα με σκοπό:

1.Να εκφράσει τη θλίψη της  για την απώλεια του εκλεκτού φίλου «ΛΟΥΗ» και να μεταφέρει  τα ειλικρινή και  θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος  όσο και στην «οικογένεια» του Α.Μ.Σ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ

2.Να παρευρεθούν  τα μέλη στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην μνήμη του.

4.Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα  στην ιστοσελίδα της ομάδας ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ  και να δημοσιευθεί στον  έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ερμής Μελιγούς

Το Δ.  Σ. του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς και σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα εγκάρδια συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Ηλία Βάσσου στην οικογένεια του και στην ομάδα του Α.Μ.Σ. Βρασιές. Η απώλεια του, είναι πραγματικά ένα μεγάλο πλήγμα για την κοινωνία της περιοχής και για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Μαντινειακός

Φτωχότερο από σήμερα το Αρκαδικό ποδόσφαιρο καθώς έφυγε από κοντά μας ένας φιλος κ αγωνιστής που χρόνια τιμούσε τα γήπεδα της Αρκαδίας.
Καλό ταξίδι Ηλία Βάσσο...

Ο Μαντινειακος Α.Ο. εκφράζει τα βαθύτατα  συλλυπητήριά στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην ομάδα των Βρασιων για την απώλεια ενός τόσο αγαπημένου προσώπου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

Λεωνίδιο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου "ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ" εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΗΛΙΑ ΒΑΣΣΟΥ, ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Αθλητικού μας Συλλόγου. 
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

ΤΟ Δ.Σ 
ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

"ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ"

Κορακοβούνι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Ηλία Βάσσου.

Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ορχομενός Λεβιδίου

Η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για του Ηλία Βάσσου. Ο Ηλίας δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του. Η απουσία θα είναι αισθητή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς η ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας, τον είχε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Καλό του ταξίδι....

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Βάσσου.

Ο θεός να χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και στην οικογένειά του δύναμη και υγεία για να διατηρήσουν  ζωντανή τη μνήμη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Βόρειας Κυνουρίας

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Βόρειας Κυνουρίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Βάσσου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο γρήγορα και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Ως ποδοσφαιριστής, προπονητής αλλά και ως άνθρωπος άφησε το δικό του στίγμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου  Βόρειας Κυνουρίας εκφράζουν  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Βάσσου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο γρήγορα.

Τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να διατηρήσουν τη μνήμη του ζωντανή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Νικηταράς Δολιανών

Το Δ.Σ. καθώς και το σύνολο του Νικηταρά Δολιανών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την θλίψη του, για τον πρόωρο χαμό του Ηλία Βάσσου, τόσο στην οικογένεια του όσο και στην ομάδα των Βρασιών. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο ώστε να αντεπεξέλθουν  στην δύσκολη αυτή στιγμή​.

Σύνδεσμος Προπονητών Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Βάσσου.

Ο Θεός να χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και στην οικογένειά του δύναμη και υγεία για να διατηρήσουν  ζωντανή τη μνήμη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Χρήστος Κανακάρης - Παλαίμαχοι Παναρκαδικού (πρώην συμπαίχτες)

Την μεγάλη τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Ηλία Βάσσου εκφράζουν ο πρώην πρόεδρος του Παναρκαδικού Χρήστος Κανακάρης, που ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Λούη στην  Τρίπολη το 1987 από τις Βρασιές και οι παλαίμαχοι συμπαίκτες του την τότε εποχή στην ομάδα της Τρίπολης.

Θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους του κουράγιο και δύναμη  

Ηλία καλό σου ταξίδι θα είσαι πάντα κοντά μας  

Ο πρώην πρόεδρος

Χρήστος Κανακάρης

Παλαίμαχοι του Παναρκαδικού Α.Ο. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.