Συλλυπητήρια ομάδων της Αρκαδίας για τον Δημήτρη Τσιπιανίτη

Συλλυπητήρια ομάδων της Αρκαδίας για τον Δημήτρη Τσιπιανίτη

Ιανουάριος 13, 2018 - 14:43
0 σχόλια

Βαθιά θλίψη στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσιπιανίτη με τα σωματεία να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Κορακοβούνι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επι χρόνια Προέδρου της ομάδας του Α.Ο Τεγέας, Δημήτρη Τσιπιανίτη ,καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ερμής Μελιγούς

Το Δ.Σ του Ερμή Μελιγούς εκφράζει βαθύτατη θλίψη για τον χαμό του Δημήτρη Τσιπιανίτη ενός επί σειρά ετών εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στήν ομάδα της Τεγέας.
Καλό Παράδεισο.

Μαντινειακός

Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
Ο Μίμης Τσιπιανίτης δεν είναι πια μαζί μας...
Δεν θα τον ξαναδούμε στα Αρκαδικά γήπεδα με την χαρακτηριστική φιγούρα του να υποστηρίζει την Τεγέα κ τον Αστέρα που τοσο αγαπούσε...
Χάθηκε ένας καλος φίλος, που έπαιξε με την φανελα της ομαδας μας, ένας άνθρωπος που μόνο πρόσφερε στο Αρκαδικο ποδόσφαιρο, ένας αγνός φίλαθλος...
Ο Μαντινειακος Α.Ο. εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη...

Ορχομενός Λεβιδίου

Η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Τσιπιανίτη.
Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του. Η απουσία θα είναι αισθητή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς η ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας, ως πρόεδρος του Α.Ο. Τεγεας, τον είχε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό.
Καλό του ταξίδι....

Ηρακλής Βερβένων

Η διοίκηση του HΡΑΚΛΗ  ΒΕΡΒΕΝΩΝ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη, ενός ανθρώπου που αγαπούσε και προσέφερε πολλά επι σειρά ετών στον αρκαδικό αθλητισμό.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΕΚ Τρίπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης εκφράζει βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη, ενός που εργάστηκε επί πολλά χρόνια αυθεντικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας.

Θερμά & ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια και προς την ομάδα του Α.Ο. Τεγέας, της οποίας ήταν πρόεδρος.

Δημήτρη καλό ταξίδι.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.