Σύλλογος των Καρυτινών: Γενική συνέλευση και εκλογές ΔΣ

Σύλλογος των Καρυτινών: Γενική συνέλευση και εκλογές ΔΣ

Νοέμβριος 16, 2019 - 16:01
0 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το Καταστατικό, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 08 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή στις 11 π.μ., στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Νικηταρά αριθ. 5-7, 2ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.       Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ.

2.       Οικονομικός Απολογισμός.

3.       Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπης

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, ως συνήθως συμβαίνει, η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 11 π.μ, στα γραφεία του Συλλόγου, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Σημειώστε τη δεύτερη αυτή ημερομηνία, 15 Δεκεμβρίου 2019, και παρακαλούμε να προσέλθετε τότε οριστικά όλοι.

Δικαίωμα συμμετοχής εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν αποκλειστικά εγγράφως ή με αποστολή e-mail προς το Δ.Σ. έως τις 02 Δεκεμβρίου 2019.

Εγγραφές νέων μελών με δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες του Συλλόγου, μπορούν να γίνουν έως τη Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, ώστε να είναι δυνατή η επικύρωση τους από το τελευταίο Δ.Σ. της τρέχουσας διοίκησης του Συλλόγου που θα συνέλθει την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και αναγκαία για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου.

 

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.