Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους: Άδικες οι αρνητικές συμπεριφορές προς εμάς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους: Άδικες οι αρνητικές συμπεριφορές προς εμάς

Αύγουστος 09, 2018 - 20:37
3 σχόλια

Ανάκοινωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους μετά το πρόσφατο θέμα με το μήνυμα που έχει αναρτηθεί για τους παραθεριστές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Επειδή το θέμα που μαστίζει την περιοχή μας, δηλαδή η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου, διαιωνίζεται και πήρε άλλες διαστάσεις, μετά το συμβάν του Σαββάτου και το ανώνυμο πανό, που τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους, δημιουργοντας αρνητικές απόψεις, σχόλια και συμπεριφορές προς τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους και τους εργαζόμενους σε αυτό, κρίνουμε ότι πρέπει να ενημερώσουμε τα εξής:

Ο Σύλλογος Φίλων  και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους δίνουν το παρών σε κάθε ανάγκη των πολιτών, είτε μονίμων κατοίκων, είτε παραθεριστών με τα όποια μέσα διαθέτουν, υπερβάλλοντας πολλές φορές τον εαυτό τους.

Οι όποιες υλικές ανάγκες εντός Νοσοκομείου καλύπτονται από τον Σύλλογο Φίλων ακόμα και από όλους τους εργαζόμενους σε αυτό. 

Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε ως Σύλλογος, με την συγκέντρωση υπογραφών, να κινητοποιήσουμε την πολιτεία να κάνει προσλήψεις σε οδηγούς ασθενοφόρου, λόγω του ότι, ο Δήμος μας, είναι τουριστικό θέρετρο με ραγδαία ανάπτυξη. 

Έως τώρα η άμεση  αντιμετώπιση των περιστατικών που προκύπτουν, από τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές, που τις περισσότερες φορές, σπεύδουν είτε με δικά τους οχήματα, είτε με της αστυνομίας, έχουν αποτρέψει τα χειρότερα.

Κρίνουμε λοιπόν, ως άδικη, οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά και σχόλια προς τα άτομα που απαρτίζουν τόσο τον Σύλλογο αλλά κυρίως το δυναμικό του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας το έργο που έχουμε αναλάβει και ζητάμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έχω δυο απορίες. Η πρώτη: ποιες είναι οι «αρνητικές συμεπριφορές» απέναντι στο Σύλλογο και στο προσωπικό; Η είδηση σχετίζεται με την έλλειψη οδηγού και αφορά την πολιτεία. Όχι τους «φίλους» ή τους εργαζόμενους. Οπότε, προς τι η απολογητική αντίδραση του Συλλόγου; Και η δεύτερη απορία: ποιος είναι ο λόγος ίδρυσης και ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί η ύπαρξη αυτού του Συλλόγου; Ρωτώ καλοπροαίρετα γιατί δεν ξέρω. Συνηθίζεται κάτι τέτοιο; Υπάρχουν σύλλογοι φίλων κέντρων υγείας και αλλού; Τι ακριβώς κάνετε και γιατί υπάρχετε;

Με την έξοδο από δεσμά των μνημονίων να γίνει ταυτόχρονα και προκήρυξη ΑΣΕΠ μόνιμων θέσεων σε όλες τις ΥΠΕ για διασώστες-πλήρωμα ασθενοφόρου και να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των πολιτών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.