Σύλληψη υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας για δωροδοκία

Σύλληψη υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας για δωροδοκία

Ιανουάριος 14, 2016 - 17:21
9 σχόλια

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς συνελήφθη από την Ασφάλεια, ο υποδιευθυντής του καταστήματος Γ.Ζ. κατηγορούμενος για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά πήρε τα χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.

Η σύλληψη απο την ασφάλεια πραγματοποιήθηκε εντός της τράπεζας στις 3:30 το μεσημέρι προκαλώντας , όπως ήταν φυσικό αναστάτωση, στους εργαζομένους της τράπεζας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα, αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.

Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Γ.Ζ. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζα απο το 1984 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος απ' τις τάξεις των Οικολόγων.

Δημήτρης Παφίλας από το newmoney.gr


9 Σχόλια

ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΑΣ,ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ.

ποσο γρηγορα μαθαινει η "αριστερα" του τσιπρα. οξω απατεωνες και κλεφτοψηφαδες.

Ο ναζισμός είχε ως ιδεολογία την συλλογική ευθύνη, μη βγαζεις εύκολα συμπράσματα.αφού βγάλεις τη χολή!!!

Άντε ρε που έχετε το θράσοςκαι μιλάτε πρόβατα για τα ψίχουλα, τα δικά σας τα κα..... η νδ και το πΑΣΟΚ που ρούφηξαν την Ελλάδα όλη τελειώσατε δεν θα σας ξαναταίσουμε τεμπεχλανάδες

αυτο δεν ειναι το ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας; δεν εχουν φαει ακομα οσο νδ και πασοκ;

Για να μην ξεχνιόμαστε: Ποσό ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ καταλογίζει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου στον δικηγόρο, άλλοτε σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, μετά από προσωρινό φορολογικό έλεγχο που διενέργησε για την υπόθεση λογαριασμού 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων που εντοπίστηκε μέσω της «λίστας Λαγκάρντ» στην ελβετική HSBC.

Ζαφειρόπουλε Γιάννη ζήτω η διαπλοκή και η οικολογία! Μόνο Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσουμε από τους χαραμοφάηδες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.