Σύλληψη άνδρα 51 ετών για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Σύλληψη άνδρα 51 ετών για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Αύγουστος 17, 2019 - 15:33
0 σχόλια

Συνελήφθη, χθες (16.8.219) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 51χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν τον 51χρονο και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.289- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.