Συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

Συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

Ιούλιος 04, 2020 - 15:52
0 σχόλια

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (3.7.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Γυθείου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (3.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ανήλικος  ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού, τσαντάκι με διάφορα έγγραφα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται και μία (1) 37χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (3.7.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μία (1) ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (3.7.2020) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία

και σε συνεργείο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης,-3- κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα, -1- πρέσα αναγόμωσης φυσιγγίων,  -1- ρελιάστρα φυσιγγίων, -77- φυσίγγια, -71- κενά φυσίγγια και -95- τάπες αναγόμωσης φυσιγγίων.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.