Συλλήψεις λαθροκυνηγών στην Τάκα

Συλλήψεις λαθροκυνηγών στην Τάκα

Αύγουστος 16, 2015 - 15:00
4 σχόλια

Σε νέες συλλήψεις προέβησαν ομοσπονδιακοί θηροφύλακες το βράδυ της Παρασκευής 14 Αυγούστου παραμονή της Παναγίας στην περιοχή της λίμνης Τάκα στην Τεγέα.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Νίκος Φούτρης από τον κυνηγετικό σύλλογο Τρίπολης και Μανώλης Ξυδιάς από το Άστρος εντόπισαν και συνέλαβαν για παράνομη θήρα 3 άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Τάκας. Τα ξημερώματα Σαββάτου κρατήθηκαν έως το βράδυ στο Δασαρχείο όπου έγινε κατάσχεση των όπλων, των φακών και του αυτοκινήτου και την επόμενη μέρα ο εισαγγελέας διέταξε την μεταγωγή τους στο δικαστήριο. Λόγω των εορτών δεν έγινε η αυτόφορη διαδικασία και ορίστηκε δικάσιμος στα τέλη Σεπτεμβρίου.  Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με τον πρόεδρο του κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Γιώργο Ρουμελιώτη ο ίδιος δήλωσε

Για την ομοσπονδιακή θηροφυλακή δεν υπάρχει ούτε γιορτή ούτε αργία, αλλά το καθήκον μας είναι να εντοπίζουμε και να οδηγούμε στη δικαιοσύνη, οποιοδήποτε λειτουργεί σε βάρος των νόμιμων κυνηγών.

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στους θηροφύλακες για το δύσκολο έργο τους.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Απ ότι βλέπω ούτε για τους δολοφόνους της πανίδας υπάρχει αργία. Που να αρχίσουν να βαράνε και με τον νόμο. Τρέμετε πουλάκια και ζωάκια. Ο αφανισμός σας έφτασε.

Χοιρινό πληρωμένο στον χασάπη νόμιμο ελεγμένο με φπα, κάθε ήμερα. Αγριογούρουνο λαγούς τσίχλες πέρδικες και παράνομες μπεκάτσες ποτέ. Δεν κοιτάτε που αλληλοσκοτωνεστε μεταξύ σας θέλετε να σχολιάσετε κιόλας μπαστουνοβλαχοι στην πλειοψηφία.

Δεν ασχολούμαι με το κυνήγι άσχετε τυπάκο που δήθεν λυπάσαι τα ζώα, ενώ το χοιρινό σου το τρως όπως παραδέχεσαι κάθε ημέρα! Άκου ελεγμένο με ΦΠΑ. Το κυνήγι αυτών των ειδών είναι νόμιμο -τους παράνομους τους αφήνουμε στην άκρη- και αυτοί που το κάνουν πληρώνουν αδρά για την άδεια, και τις βλακείες γιατί τους...ελέγχους (ποιότητας?? χαχαχα) και τα ΦΠΑ (ήμαρτον!!!!!) να πας να τις πεις αλλού! Αν είσαι...χασάπης βέβαια δικαιολογείσαι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.