Συλλήψεις για ναρκωτικά, βεγγαλικά και όπλα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης

Συλλήψεις για ναρκωτικά, βεγγαλικά και όπλα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης

Δεκέμβριος 16, 2019 - 09:39
0 σχόλια

Συνελήφθη τέσσερα (4) άτομα για παράβαση των νομοθεσιών για τον αθλητισμό και τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (15.12.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Τρίπολης, σε τέσσερις (4) ξεχωριστές περιπτώσεις, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας  22, 26, 35 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 22χρονου -6,3- γραμμάρια κάνναβης, του 26χρονου μικροποσότητα κάνναβης, του 35χρονου -2-τσιγαριλίκια κάνναβης και του 44χρονου μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τον αθλητισμό και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.12.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μαχαίρι, με μήκος λάμας -8- εκατοστών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τον αθλητισμού και τα βεγγαλικά

Συνελήφθη, χθες (15.12.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) πυρσοί.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.