Συλλήψεις για επαιτεία στο Άστρος

Συλλήψεις για επαιτεία στο Άστρος

Ιούλιος 27, 2015 - 11:17
3 σχόλια

Ανεξέλεγκτα είναι πλέον τα φαινόμενα παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων στην περιοχή της Αρκαδίας. Τον τελευταίο καιρό όλο και μεγαλώνει ο αριθμός τον επαιτών στην Τρίπολη αλλά και στις περιοχές όπου υπάρχουν παραθεριστές.

Καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, γυναίκες με καροτσάκια και μωρά σεργιανούν σε όλη την πόλη ζητιανεύοντας από τους περαστικούς και από τα μαγαζιά του κέντρου.

Στα πλαίσια απομόνωσης τέτοιων φαινομένων η αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας  προχώρησε σε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου στη αστυνομίας την Κυριακή 26 Ιουλίου το πρωί, συνελήφθησαν, στο Παράλιο Άστρος σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, δύο ημεδαπές ηλικίας 34 και 29 ετών αντίστοιχα, γιατί εξωθούσαν σε επαιτεία τα ανήλικα τέκνα τους.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΗΜΕΔΑΠΕΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ? ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ (ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΟΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΡΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ? ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΕΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΕΙΘΕΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥΡΘΑΝ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ !

Στο Αστρος τους μαζεύουνε γιατί χαλάνε την εικόνα του θερέτρου, εδώ είναι μέρος της μπίχλας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.