Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Οκτώβριος 14, 2017 - 16:21
0 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (13.10.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός και 48χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ολλανδίας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε δέμα, που περιείχε δέκα ανισοβαρείς συσκευασίες μανιταριών ψιλοκυβίνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -210- γραμμαρίων, το οποίο όπως προέκυψε έφτασε στη χώρα μας από την Ολλανδία, με τελικό παραλήπτη τον 39χρονο.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (13.10.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, αρχικά εντοπίστηκε και συνελήφθη η 48χρονη, η οποία παρέλαβε το δέμα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο 39χρονος.

Σε έρευνα στην οικία τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (110) σπόροι παραισθησιογόνων φυτών, μεταξύ των οποίων σπόροι από παραισθησιογόνους κάκτους και παπαρούνα καθώς και τέσσερα (4) φιαλίδια, που περιείχαν ποσότητες ψυχοδραστικών ουσιών, συνολικού βάρους -17,4- γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.