Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Τρίπολη για το Eurogroup (pics,vid)

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Τρίπολη για το Eurogroup (pics,vid)

Απρίλιος 07, 2017 - 21:31
4 σχόλια

Tο ΠΑΜΕ διοργάνωσε συγκέντρωση – συλλαλητήριο  την Παρασκευή 7 Απριλίου ημέρα συνεδρίασης του Eurogroup στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

«Η ελπίδα για το λαό δε βρίσκεται στα παζάρια της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, ούτε στις πολιτικές διεργασίες των άλλων κομμάτων του κατεστημένου. Η ελπίδα, η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην ταξική πάλη, στη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του και βεβαίως βρίσκεται στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής, ριζικών ανατροπών, στην οικονομία και την κοινωνία.

Η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, τα σημερινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, 62 τον αριθμό, και οι πορείες έγιναν με στόχο να υπάρξει μία πρώτη απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ΕΕ».

Το ΠΑΜΕ Αρκαδίας αναφέρει

Μπορούμε να τους σταματήσουμε, με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας, με σχέδιο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κι εκμετάλλευσης

Στη μείωση του αφορολόγητου ορίου, που θα επιβαρύνει με αύξηση της φορολογίας μισθωτούς και συνταξιούχους και θα φέρει νέα δραματική μείωση του ήδη πενιχρού εισοδήματος.
Σε νέες μειώσεις σε μισθούς, σε νέες μειώσεις στις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, την εφαρμογή του νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, με ενίσχυση της μερικής απασχόλησης και των ελαστικών σχέσεων εργασίας, με τον υποκατώτερο μισθό, με μόνιμους «κόφτες».
Στην αύξηση της ανεργίας με την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
Σε νέες ιδιωτικοποιήσεις.
Στο τσάκισμα της συνδικαλιστικής δράσης, του δικαιώματος στην απεργία με αντιδραστικό συνδικαλιστικό νόμο.
Στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που επιβάλλουν εργασιακό καθεστώς ζούγκλας για τους εργαζόμενους, φορολογικό παράδεισο κι άλλα προνόμια για το κεφάλαιο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Τρίπολη για το Eurogroup


4 Σχόλια

...σε λίγο καιρό, κλείνετε 100 χρόνια στους ..."δρόμους" ! το αποτέλεσμα είναι "μηδέν", διότι δεν θέλετε να ξεφύγετε από το "μηδέν"! σας βολεύει, ...έτσι, για να συντηρείστε !!

Αντι να κάθεσαι και να γράφεις στο portal οτι πικρόχολο και απαθημένο έχεις σκέψου ότι υπάρχουν κάποιοι σε δύσκολους καιρούς που δεν έπαψαν να αγωνίζονται και να ελπίζουν ότι αυτό που ζούμε δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μονόδρομος... τώρα είτε αυταχαρακτηρίζεσαι ΔΕΞΙΟΣ είτε γιαλαντζί ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ το ίδιο κάνει διότι έχεις κάνει επιλογή να στηρίζεις ένα άδικο και σάπιο σύστημα που και εσύ είσαι θύμα σε αυτό ...σκέψου μπορεί κάτι να κερδίσεις αν ξεσκουριάσει έστω και λίγο το μυαλό σου

Το ΚΚΕ στο 20ο συνέδριο μας λέει ότι σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί, άρα μονόδρομος το ΕΥΡΩ, τι καλύτερη υποστήριξη των μνημονιακών πολιτικών, τι άλλο θα ακούσουμε απο το ΚΚΕ.

Αν αληθεύει 09.11 αυτό που γράφεις αποδεικνύεται ότι το κόμμα είναι ποιο μνημονιακό από τα μνημονιακά! αντιγράφω: <<εβραίος είναι ο ιδρυτής του ΚΚΕ, ο κ.Αβραάμ Μπεναρόγια, ίδρυσε αρχικά την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ)>>, (αληθεύει;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.