Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη ενάντια στα σχέδια πώλησης μονάδων της ΔΕΗ (vid)

Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη ενάντια στα σχέδια πώλησης μονάδων της ΔΕΗ (vid)

Απρίλιος 28, 2017 - 21:01
5 σχόλια

Σε συνέχεια της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Απριλίου 2017 και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ–ΔΕΗ (26-04-2017), οριστικοποιήθηκε η  πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, το απόγευμα.  

Δυο μέρες νωρίτερα, την Τρίτη 2 Μαΐου 2017,  θα γίνει ευρύτερη σύσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, μεταξύ του Δημάρχου, του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδη, λοιπών εκπροσώπων εργαζομένων της ΔΕΗ και φορέων της περιοχής με θέμα την προσπάθεια ενημέρωσης και κινητοποίησης  πολιτών, ευρύτερα για το θέμα της επικείμενης πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη (Τρίτη 2 Μαΐου 2017, 11.30 π.μ.), θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλαλητήριο στη Μεγαλόπολη στις 4 Μαΐου


5 Σχόλια

Αυτα περί χορωδίας ειναι παραπληροφόρηση μεγάλε ,ποσα τριπολιτσοτακια κατεβαίνετε μεγαλοπολη για 8 μηνακι ;Αν πουληθεί η ΔΕΗ θα το βλέπετε απο φωτογραφία ,άσε που θα σου κόβουν το ρεύμα αν αργείς να το πληρώσεις 2 μερες !Κατεβα και εσυ στο δρόμο και ασε τις ειρωνίες !

Στο δρόμο με ποιους θα κατέβεις ; Με αυτόν που είχε πει στον άνεργο ότι αφού πληρώνει τηλέφωνο να του κόψουν το ρεύμα ... γιατί ; για να μην την ξεπουλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να την ξεπουλήσει πιο καλά η ΝΔ ... η γενοπ ΔΕΗ θυμάται τον λαό σαν την ΕΡΤ ποτέ τους έχει ανάγκη ... να καλείτε τον κόσμο να βγει στο δρόμο όμως με αλήθειες στον καπιταλισμό δεν χωράει δημόσιο αγαθό ... τέρμα οι αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες ...

Ειναι έτοιμος να αποκοιμηθεί ο δήμαρχος !Να την πουλήσουν για να σφίξουν οι κ..... πηγαίναμε για 8 μηνο και μας τρελαινανε στις ειρωνίες και βλαχομαγκιες !Και παραμύθι οι συνδικαληστες για να μας πουλάνε υποχρέωση

Ποια Γενοπ μωρε που το μονο που ξερει να βγάζει βουλευτές και κομματόσκυλα !Πωληση εδω και τωρα μπας και βάλετε μυαλό !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.