Συγκυβέρνηση (;) με στυλ... Αστεριανό

Συγκυβέρνηση (;) με στυλ... Αστεριανό

Ιούνιος 24, 2019 - 14:38
1 σχόλια

Στην τελική ευθεία ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου βαδίζουμε με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει κατακόρυφα όσο βαδίζουμε στον δρόμο προς τις κάλπες σχετικά πάντα με την επόμενη μέρα.

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επίσκεψη του στην Τρίπολη λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο τον αυτοδιοικητικών εκλογών του Ιουνίου την επίσκεψη της στην Αρκαδία έκανε και η Φώφη Γεννηματά σε μια μέρα όπου ήταν σε εξέλιξη το Skiritida Run 4.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και από άλλους υποψηφίους και στελέχη μετά το τέλος της ομιλίας της στην Τρίπολη πήγε στις Κολλίνες και το Skiritida Run 4 με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να την υποδέχονται χαρίζοντας της μια φανέλα της αρκαδικής ΠΑΕ με το όνομα της "Φώφη ΠΑΣΟΚ".

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και ε την περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη όπου επισκέφθηκε και το Star Store με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να του χαρίζει μια φανέλα της ομάδας με το όνομα στο πίσω μέρος "Μητσοτάκης 10".

Άραγε ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει μπροστά; Έχει πολιτική διορατικότητας να προβλέπει τις εξελίξεις που πιθανόν θα ακολουθήσουν; Θα φανεί σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο το θέμα της αυτοδυναμίας που επιδιώκει αποτελεί τον μεγάλο στόχο των εκλογών για την γαλάζια παράταξη ενώ οι φήμες θέλουν πως αν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο μια πιθανή συγκυβέρνηση με το ΚΙΝΑΛ παρότι κάτι τέτοιο διαψεύδεται ένθεν και ένθεν από στελέχη των δύο παρατάξεων.

Και αν δεν γίνει η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ τα δύο κόμματα έκαναν το καθένα ξεχωριστά με τον Αστέρα Τρίπολης με τους πολιτικούς αρχηγούς να παίζουν την δική τους μπάλα στην Αρκαδία.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.