Συγκρότηση Περιφερειακού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Εγγειοβελτιωτικών Έργων

Συγκρότηση Περιφερειακού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Εγγειοβελτιωτικών Έργων

Ιούλιος 14, 2019 - 17:39
0 σχόλια

Την συγκρότηση Περιφερειακού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Εγγειοβελτιωτικών Έργων αποφάσισε ο περιφερειαρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Το Συμβούλιο αποτελείται από τα εξής μέλη:

1. Μητρόπουλο Δημήτριο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων ως πρόεδρο, αν. Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας με αναπληρώτρια την Μαμαλούκου Μαρία, του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, προϊσταμένης του τμήματος Προγραμματισμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας.

2. Κωστόγιαννη Γεώργιο του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου με αναπληρωτή τον Σμυρνιώτη Μιχαήλ του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

3. Γιαννόπουλο Απόστολο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, αν. Προϊστάμενο της ΔΑΟΚ ΠΕ Αρκαδίας με αναπληρωτή τον Μουτάφη Γεώργιο, αν. Προϊστάμενο της ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας.

4. Παπανικολάου Αδαμαντία του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας με αναπληρωτή τον Αγγελόπουλο Νικόλαο, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

5. Μουρλούκου Δήμητρα του κλάδου ΠΕ Ιχθυολόγων, υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας με αναπληρώτρια την Σταθά Αγγελική του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Έργο του Περιφερειακού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Εγγειοβελτιωτικών Έργων είναι η γνωμοδότηση στις προβλεπόμενες από τον Ν.Δ. 3881/58 και την ΚΥΑ 3252/99092/17 περιπτώσεις.
Γραμματέας του συμβουλίου ορίζεται ο Μήτσιος Κωνσταντίνος του κλάδου Τεχνολόγων Γεωπονίας, υπάλληλος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας με αναπληρωτή τον Τσέκο Γεώργιο του κλάδου ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.