Συγκρότηση επιτροπής για την καταστροφή παλαιών αντικειμένων στο ΔΑΚ

Συγκρότηση επιτροπής για την καταστροφή παλαιών αντικειμένων στο ΔΑΚ

Ιούνιος 18, 2018 - 13:30
1 σχόλια

Επιτροπή παροχής γνώμης για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν αξία και βρίσκονται στο ΔΑΚ  ορίστηκε από το ΝΠΔΔ Τρίπολης.

Σε συνεδρίασή του το Νομικό Πρόσωπο όρισε 3 μέλη που θα παρέχουν γνώμη προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία.

Όπως αναφέρει η απόφαση, τα αντικείμενα που δεν έχουν καμία αξία καταστρέφονται με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, που εκδίδεται ύστερα από γνώμη επιτροπής, η οποία αποτελείται από τρεις συμβούλους που ορίζονται από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο και από τους οποίους ο ένας προέρχεται από τη μειοψηφία.

Αν κατά την κρίση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου για τη διατύπωση της γνώμης της επιτροπής απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, τις οποίες δεν διαθέτει, η επιτροπή συγκροτείται από δύο συμβούλους και έναν τεχνικό υπάλληλο του Δήμου ή της Κοινότητας. Αν δεν υπάρχει δημοτικός ή κοινοτικός τεχνικός υπάλληλος, το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο όριζε ως τρίτο μέλος της επιτροπής τεχνικό υπάλληλο από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμων ή αν δεν υπάρχει από άλλη δημόσια υπηρεσία».

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Κλείνει μέτωπα ο Αστέρας

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τσιαμούλο και Τζιούμη να παραστείτε στην καταστροφή γιατί ξέρετε τι παίζει από τους λύκους και να δείτε ότι καταστρέφονται ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.