Το συγκινητικό μήνυμα του Ορχομενού στην μνήμη του εκ των ιδρυτών του Πέτρου Περιμένη

Το συγκινητικό μήνυμα του Ορχομενού στην μνήμη του εκ των ιδρυτών του Πέτρου Περιμένη

Δεκέμβριος 02, 2019 - 14:36
0 σχόλια

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Ορχομενός αποδίδει φόρο τιμής στον ιατρό και εκ των ιδρυτικών ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβιδίου Πέτρου Περιμένη που έφυγε από την ζωή.

Αναλυτικά το post του Ορχομενού

Στα τέλη της δεκαετίας του 70 μερικοί ρομαντικοί του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού επανιδρύουν τον ΣΣΑ Ορχομενός Λεβιδίου. Ανάμεσα τους και ένας νεαρός από το Πέραμα (πρώην παίχτης του Περαμαϊκού) που είχε τοποθετηθεί ως αγροτικός ιατρός στο Λεβίδι.

Ο Πέτρος Περιμένης πρωτοστατεί στην δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, συμμετέχει  ως ποδοσφαιριστής σε αυτή και το όνομα του μνημονεύετε μέχρι σήμερα στο τόπο μας. "Την ομάδα την ίδρυσαν ο ...., ο........ και ο γιατρός ο Πέτρος Περιμένης. 

Ο σύλλογος θέλησε πέρσι να τον τιμήσει για την προσφορά του, όμως προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην τελετή.Από χθές ο Πέτρος Περιμένης καθηγητής Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ δεν είναι πια μαζί μας.

Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών και το κείμενο αυτό είναι ελάχιστο φόρος τιμής στην μνήμη του και την προσφορά του στον σύλλογο και στο Λεβίδι. Να τον θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι.

Σ' ευχαριστούμε...

ΥΣ. Στην φωτό ο Πετρος Περιμένης, όρθιος 2ος από αριστερά, σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις της ομάδας στο παλιό γήπεδο του Άστρους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.