Το συγκινητικό «αντίο» του Μάσα

Το συγκινητικό «αντίο» του Μάσα

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 14:00
5 σχόλια

«Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου»

Ο Πάμπλο Μάσα έπειτα από τρία χρόνια αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης για την πατρίδα του εμ τον Αργεντινό να αποχαιρετά τον φίλαθλο συμπαίχτες αλλά και τους ανθρώπους της Αρκαδικής ΠΑΕ.

Το «αντίο» του αρχηγού που βρέθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου συγκινητικό με τον ίδιο να δηλώνει οπαδός του Αστέρα και τονίζει πως η Τρίπολη είναι το δεύτερο σπίτι του .

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του Pablo Mazza από την ομάδα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας και μεγάλης προσφοράς.

Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του. 

Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό. 

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. 

Adios Pablo...

ΔΗΛΩΣΗ PABLO MAZZA

"Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο..."

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες εντός και εκτός γηπέδου! Για μένα, που σε γνώρισα και ως πελάτη στο κατάστημά μου, θα μου μείνει η ταπεινότητά σου ως άνθρωπος και η απλότητά σου. Λυπάμαι που φεύγεις έτσι. Αλλά όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην ομάδα, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή σου. Κανείς καλός δεν χάνεται. Εσύ ήσουν αυτός που "τράβαγε" την ομάδα στο γήπεδο τα 2 τελευταία χρόνια και το αναγνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος. Καλή σταδιοδρομία στην συνέχεια της καριέρας σου!

Μπορει να μην εβγαζε ματια τα τελευταια 2 χρονια, αλλα ειδικα περσι χαρη στα γκολ του σε Αγρινιο και Λαρισα μειναμε κατηγορια, παντα εδινε το 100% των δυνατοτητων του, μακαρι ολοι οι παικτες να επαιζαν με την ιδια αγαπη για την ομαδα! Μακαρι συντομα να τα ξαναπουμε! υγ. Ιδανικο σεναριο να γινοταν σκαουτερ μας στην Αργεντινη!

Ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ και ο πιο συμπαθής μαζί. Πολύ δύσκολα θα αντικατασταθεί. Μεγάλη απώλεια για την ομάδα, ειδικά φέτος.

Τι να σου κάνει ο άνθρωπος ;; Πώς να αγωνιστεί σε μια ομάδα που τρώει τους παίχτες της ... Στο καλό Πάμπλο , άφησες το στίγμα σου στον Αστέρα και οι φίλαθλοι δεν θα σε ξεχάσουν ..

Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωη του. Καλός παίχτης και καλό παιδί. Μπραβο του. Σε αγαπαμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.