Συγκίνηση στην εκδήλωση για τον Αεροπόρο Γρηγόρη Βαλκανά στους Χράνους (pics)

Συγκίνηση στην εκδήλωση για τον Αεροπόρο Γρηγόρη Βαλκανά στους Χράνους (pics)

Νοέμβριος 20, 2017 - 12:31
0 σχόλια

Ημέρα τιμής και μνήμης για τον ήρωα Γρηγόρη Βαλκανά, στον τόπο όπου γεννήθηκε, στην ίδια πλατεία που έπαιζε κατά την διάρκεια των παιδικών του χρόνων, εδώ τιμήθηκε πέρυσι με την "Απονομή Διαμνημόνευσης Αστέρα Αξίας και Τιμής" από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο για την ηρωισμό του και την ευαισθησία του, αυτές του οι αρετές τονίστηκαν όπως έπρεπε από τους βασικούς ομιλητές μιας ιδιαίτερης σεμνής τιμητικής εκδήλωσης, εδώ στους Χράνους Αρκαδίας.

Παραβρέθηκαν, ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Μαρκολιάς Γεώργιος, ο Διοικητής Αεροπορίας 124 Π.Β.Ε., ο Διοικητής Πεζικού Τρίπολης, ο Διοικητής Α.Τ. Μεγαλόπολης, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Μεγαλόπολης, ο Πάρεδρος Δ.Δ.Χράνων Αθανάσιος Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χραναίων Θανάσης Βασιλόγιαννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πολύβιος Κακαβάς, ο Εκπρόσωπος της οικογένειας του ήρωα, Γρηγόρης Παν. Βαλκανάς.

Προσφέρθηκε μπουφές με πλούσια εδέσματα στην κοινοτική αίθουσα του χωριού από τον Δήμο Μεγαλόπολης. Τιμή και περηφάνεια για το χωριό μας. Η αυτοθυσία του τον τοποθέτησε, στο πάνθεον των Ηρώων!

Αιωνία η μνήμη του!

Από τη σελίδα Χράνοι Νομός Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.