Συγκίνηση αλλά και γλέντι στην κοπή πίτας Συλλόγου Τροπαιατών (pics)

Συγκίνηση αλλά και γλέντι στην κοπή πίτας Συλλόγου Τροπαιατών (pics)

Φεβρουάριος 06, 2016 - 15:45
1 σχόλια

Την Κυριακή 31/1/2016 έγινε η κοπή της πίτας – χορός των Τροπαιατών στο ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Παλατάκι Χαϊδαρίου. Η συμμετοχή ήταν μαζική και η συγκίνηση διάχυτη ανάμεσα σε ανθρώπους, που είχαν να ειδωθούν χρόνια.

Η νεολαία έδωσε δυνατό παρόν μετά από πολλά πολλά χρόνια, ομόρφυνε με την παρουσία της και δρόσισε με τα νιάτα της το Τροπαιάτικο αντάμωμα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Άννα Βούτα στο χαιρετισμό της ευχήθηκε στους συμπατριώτες «καλή χρονιά» γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.

Την πίτα έκοψε και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαρίνης Πετρόπουλος.

Ξεχωριστή νότα κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του βιβλίου ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ του Θόδωρου Νίτσου από την Πρόεδρο.

Το φλουρί, που ήταν ευγενική προσφορά του συμπατριώτη μας Μπάμπη Σταθά, κέρδισε η φοιτήτρια Δάφνη Χάϊδα – Αντωνοπούλου.

Ακολούθησε γλέντι και χορός με ζωντανή ορχήστρα και ποιοτικό τραγούδι.

Τα δώρα από τους συμπατριώτες για τη βραδιά ήταν πολλά και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Αρκετοί έφυγαν με κάτι αναμνηστικό της βραδιάς, αλλά όλοι γεμάτοι με συναισθήματα χαράς, αγάπης, συγκίνησης και νοσταλγίας !!!

 

Το Δ.Σ. Τροπαιατών

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Σύλλογος καλά θα κάνει να ασχολείται και με τα προβλήματα του χωριού γιατί τα τελευταία χρόνια όλο πανηγυράκια είναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.