Συγκέντρωση για τη δακοκτονία στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

Συγκέντρωση για τη δακοκτονία στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ιούλιος 22, 2017 - 10:33
0 σχόλια

Μετά από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν και αφορούν την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας, τα οποία έχουν ως, μέχρι στιγμή, αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση αυτής στο χωριό μας, ο εκπρόσωπος της Κοινότητάς μας διοργανώνει συγκέντρωση για το παραπάνω θέμα και για το λόγο αυτό, προσκαλεί όλους τους ελαιοπαραγωγούς, να προσέλθουν την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 18.00 στο Δημ. Σχολείο, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά από αρμόδιους υπαλλήλους και μετά από συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων κ.λ.π., εξευρεθεί και αποφασιστεί από κοινού, η πιο συμφέρουσα λύση.

Στη συγκέντρωση – λαϊκή συνέλευση, θα είναι παρών, η Διευθύντρια Δ. Α. Ο. Κ. της Περ. Ενότητας Αρκαδίας, κ. ΦΙΛΗ Παρασκευή, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας κ. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ Γεώργιος και η Γεωπόνος της Ένωσης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αδαμαντία, οι οποίοι και θα προβούν σε σχετική ενημέρωση των παραγωγών.

Είναι αναγκαία, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των ελαιοπαραγωγών (ένας από κάθε οικογένεια) διότι μας ενδιαφέρει η γνώμη όλων, η οποία και θα προσμετρήσει στη γενική απόφαση που θα ληφθεί.

(ΠΗΓΗ: agiasofiablog.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.