Συγκέντρωση - ενημέρωση για ΔΕΗ και εργατικά θέματα στην Μεγαλόπολη

Συγκέντρωση - ενημέρωση για ΔΕΗ και εργατικά θέματα στην Μεγαλόπολη

Ιανουάριος 10, 2018 - 09:24
1 σχόλια

Ανακοίνωση - Κάλεσμα

Η διοίκηση της ΔΕΗ μείωσε τα δώρα και τα επιδόματα των εργαζόμενων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Η κυβέρνηση προχωρά στην παραπέρα απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με την πώληση των μονάδων και των ορυχείων του ΛΚΜ. Την εβδομάδα που έρχεται ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με αντιλαϊκά μέτρα για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου που περιλαμβάνει το χτύπημα στο απεργιακό δικαίωμα, στην όποια προστασία πρώτης κατοικίας έχει απομείνει, περικοπές οικογενειακών επιδομάτων κ.λπ.

Μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και αυτά που θα έρθουν σας καλούμε όλους τους εργαζόμενους (μόνιμους και έκτακτους) σε ενημέρωση την Πέμπτη 11/01/2018, στην αίθουσα του πρώην δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης πίσω από το κέντρο υγείας και ώρα 16:00. Στην ενημέρωση θα παρουσιάσουμε και την επίσημη απάντηση της διεύθυνσης του ΛΚΜ στο υπόμνημα που καταθέσαμε στις 22-12-2017 για το θέμα της περικοπής των δώρων και των επιδομάτων, καθώς και την ενημέρωση που είχαμε από την επιθεώρηση εργασίας για το θέμα αυτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Πρόεδρος   Μαράκας Θανάσης 6974665644

Γραμματέας  Μπουρσιάνης Γιάννης  6974645265

Ταμίας  Χλιός Ηλίας 6944319509

Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννήσου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΔΕΗ ανήκει στους Έλληνες, το ακούει κανείς; ο κ. Τασούλης της τοπικής ίσως; να το μεταφέρεις αυτό στους υπόλοιπους ............Συριζαίους. Δεν πουλάμε! ούτε ξεπουλάμε! Προσοχή, μην εμφανιστούν τίποτε tolakia, δεν μασάμε !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.