Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Μαλλωτών στον Γιάννη Κώτσιρα

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Μαλλωτών στον Γιάννη Κώτσιρα

Μάιος 16, 2019 - 13:37
0 σχόλια

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Μαλλωτών για την κλήση του Γιάννη Κώτσιρα στην Εθνική Ελλάδος

Από τη Μεγαλόπολη στην Εθνική Ελλάδος.

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος από τον Α.Ο.Φαλαισίας, την ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης και τον Παναρκαδικό βρέθηκε να αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης και την Α΄ Εθνική και από εκεί κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Άγγελο Αναστασιάδη να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος.

Είναι μια μεγάλη προσωπική διάκριση για τον Γιάννη Κώτσιρα που είδε να δικαιώνονται κόποι και θυσίες μιας ολόκληρης ζωής.

Η φανέλα με το εθνόσημο αποτελεί τιμή, χαρά και περηφάνια για τον ίδιο, την οικογένειά του, την Μεγαλόπολη αλλά και όλους όσοι παρακολουθούν την πορεία του αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια Γιάννη.

Ο Πρόεδρος Διονύσης Κόκκοτας και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών σε συγχαίρουν θερμά για την επιλογή σου να συμμετέχεις στην Εθνική Ελλάδος και σου εύχονται καλή συνέχεια στην αθλητική σου διαδρομή και ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο μέλλον.

Το άξιζες γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι και πολύ καλό παιδί. Ειλικρινά χαιρόμαστε για σένα. Σου ευχόμαστε πάνω από όλα να είσαι υγιής και να συνεχίσεις έτσι με την ίδια σοβαρότητα και ταπεινότητα που σε διακρίνει.

ΓΙΑΝΝΗ σε ευχαριστούμε!

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.