Συγχαρητήριο μήνυμα στη χορωδία «Ορφέα Τρίπολης»

Συγχαρητήριο μήνυμα στη χορωδία «Ορφέα Τρίπολης»

Μάρτιος 24, 2016 - 16:22
0 σχόλια

Χθες βράδυ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας, για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους, παρουσιάστηκε το μοναδικό και ιδιαίτερο έργο του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι».
 
Στην παρουσίαση αυτή, μετά από πρόσκληση του ίδιου του συνθέτη, σημαντική συμμετοχή είχε η δική μας Χορωδία «Ορφέας Τρίπολης», όπου μετά την πετυχημένη εμφάνιση αλλά και συνεργασία που υπήρξε στην παρόμοια παρουσίαση των εκδηλώσεων της 23ης Σεπτεμβρίου του Δήμου μας.  
 
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, συγχαίρει για άλλη μια φορά την χορωδία «Ορφέα Τρίπολης» για αυτή την αναγνώριση της ποιότητας που διαθέτει το συγκεκριμένο τοπικό σύνολο.  
 
Νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και αναγνώριση, διότι πριν την πετυχημένη συνεργασία τον περασμένο Σεπτέμβριο, για κάποιους φάνταζε μακρινό όνειρο.  
 
Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να στηρίζει και να δίνει τις κατευθύνσεις αυτές που χρειάζονται όλα τα Τοπικά Σύνολα, που παράγουν και προάγουν πολιτισμό και τέχνη. Υπάρχει διάθεση, προγραμματισμός και συντονισμός, για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την εξαγωγή του πολιτισμικού πλούτου που διαθέτουμε ως κοινωνία.
 
    


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.