Συγχαρητήρια Βλάση σε Παναρκαδικό, ΕΚΑΒ και Παίδων «Αγία Σοφία» - Σώθηκε η 14χρονη που είχε τραυματιστεί στις Κολλίνες

Συγχαρητήρια Βλάση σε Παναρκαδικό, ΕΚΑΒ και Παίδων «Αγία Σοφία» - Σώθηκε η 14χρονη που είχε τραυματιστεί στις Κολλίνες

Οκτώβριος 21, 2019 - 17:42
3 σχόλια

Τα συγχαρητήριά του δίνει ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης στο προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, στο ΕΚΑΒ αλλά και στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς, όπως πληροφορεί με ανάρτησή του, η 14χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από έκρηξη φιάλης υγραερίου στις Κολλίνες (δείτε ΕΔΩ) κέρδισε τη μάχη για τη ζωή.

Ο βουλευτής αναφέρει:

Επειδή αξίζει να αναδεικνύουμε όχι μόνο τα κακά, αλλά και τα καλά, να αναδεικνύουμε τις προσπάθειες εκείνες που μας κάνουν υπερήφανους και μας παρακινούν να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο....

Ένα μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αλλά και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, που με τις προσπάθειες και την αυταπάρνησή τους κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της 14χρονης από τις Κολλίνες Αρκαδίας, που λίγες μέρες πριν τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Ένα μεγάλο «μπράβο» και στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται πλέον το κορίτσι έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο και έχοντας μια καλή πορεία αποθεραπείας.

Οι «μάχες» που δίνουν καθημερινά οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό όλων των δομών του ΕΣΥ είναι πολλές κι εμείς οφείλουμε να τις αναγνωρίζουμε, αλλά και με όλες τις δυνάμεις μας να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!

 


3 Σχόλια

που να μην ηταν και οι πολιτικαντηδες να σας ευχαριστουν (δημοσιως βεβαια) μια φορα την τετραετια φιλε, τι θα κανατε χχαχαχ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.