Συγχαρητήρια του Πυροσβεστικού Σώματος στον διεθνή διαιτητή της FIFA Διαμαντόπουλο

Συγχαρητήρια του Πυροσβεστικού Σώματος στον διεθνή διαιτητή της FIFA Διαμαντόπουλο

Δεκέμβριος 14, 2018 - 08:00
5 σχόλια

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ήθελε να συγχαρεί τον συνάδελφο και μέλος της, κ. Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για την μεγάλη επιτυχία του να επιλεγεί ως διεθνής διαιτητής FIFA, διάκριση που κάνει χαρούμενο όλο το Πυροσβεστικό Σώμα και ιδιαίτερα το σωματείο μας. Συνάδελφε Άρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

                                                                          Με εκτίμηση για το Δ. Σ.

                                Ο                                                                                           Ο

                                       Πρόεδρος                                                                Γενικός Γραμματέας

                      Παπαδολιόπουλος Αθανάσιος                                            Δρόσος Νικόλαος


5 Σχόλια

Απλά ένας ακόμη μέτριος Έλληνας διαιτητής, που τυγχάνει να είναι συμπατριώτης μας, όπως παλαιότερα ήταν ο εκ Νεστάνης ορμώμενος, διεθνής και αυτός και εξίσου μέτριος !

Nα τον χαιρόμαστε το συμπατριώτη μας.. Με τέτοια διαιτησία που έκανε σήμερα στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ, που αδίκησε και το ΘΡΥΛΟ, αλλά και τη ΛΑΜΙΑ, πως να μη γίνει διεθνής διαιτητής και άξιος συνεχιστής των άλλων μπουμπουκομπούμπουκων της διαιτησίας μας !

Δίκαια έγινε διεθνής! Έκαψε ακόμη και τη δύστυχη ομάδα του Κισσαμικού προκειμένου να περάσει ο ΠαναθηναΙκός, που μπορεί να τον υποστηρίζω, αλλά δε χρειάζεται έξωθεν βοήθεια, για να κερδίσει τον Κισσαμικό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.