Συγχαρητήρια της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας στη ΔΑΠ Τρίπολης για την αυτοδυναμία στις φοιτητικές εκλογές

Συγχαρητήρια της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας στη ΔΑΠ Τρίπολης για την αυτοδυναμία στις φοιτητικές εκλογές

Μάιος 25, 2017 - 20:17
16 σχόλια

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αρκαδίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια  στη Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ Τρίπολης για την σαρωτική της νίκη με αυτοδυναμία στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής. Για άλλη μία χρονιά η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ ανεδείχθη πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας αφού την επιβράβευσαν χιλιάδες φοιτητές για τη συνέπειά της. Η «ψυχή» της οργάνωσής μας πέτυχε άλλη μία σπουδαία και ξεκάθαρη νίκη των ιδεών της για ένα Πανεπιστήμιο ελεύθερο, ανοιχτό και σύγχρονο.

 


16 Σχόλια

ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Αφηνουμε πισω μας ότι μας πληγωνε και δημιουργουσε προβληματα στη κοινωνία!Προχωραμε δυνατα και νικηφόρα!

ΟΛΑ ΜΠΛΕ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπράβο σας παιδιά μου.Έτσι μπράβο να πιστεύετε ότι ο Κούλης όταν γίνει πρωθυπουργός θα σας εξασφαλίσει και θέσεις εργασίας.Κι εγώ όταν ήμουν παιδί γιατί τώρα είμαι 61 ετών τα ίδια πίστευα.Όσο γρηγορότερα ξυπνήσετε τόσο καλλίτερα για σας.Μην πιστεύετε κανένα μα κανένα.Όλοι έχουν συμφέροντα.

Ακριβώς...Π0#τ$e$ ΜΠΛΕ...Εσείς τελικά δεν θα βάλετε μυαλό με τίποτα...Δεν υπάρχει καμία απολύτως σωτηρία σ' αυτόν τον τόπο...Και ειδικά εσύ ο ένας και μοναδικός που έχεις γράψει όλα τα σχόλια, κόψε το μαύρο γιατί έχεις κάψει τον εγκέφαλό σου...Φιλικά στο λέω...Θα έχεις άσχημη κατάληξη...Για τα σχόλια, τί να πει κανείς; Ότι μάλλον μας ραντίζουνε με μ@λ@κόνερο; Πραγματικά τραγικό να υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις, για όλους αυτούς τους αλήτες προδότες και ξεδιάντροπους που μας έχουν οδηγήσει εδώ που είμαστε σήμερα, στην εξαθλίωση...Και το πιο τραγικό είναι ότι υπάρχουν άτομα που τους χειροκροτούν..

Η Νέα Δημοκρατία θα σώσει τη χώρα; Κατάντια!!!... είσαστε & νέα παιδιά!!!! Ο κομματικός στρατός της Νέας Δημοκρατία στρουθοκαμηλίζει στερούμενος προφανώς στοιχειώδη αξιοπρέπεια και συναίσθησής της χρεοκοπία μας & της καταστροφής που έχει προκαλέσει στη χώρα η χρεοκοπημένη Νέα Δημοκρατία. Ταυτόχρονα είτε ψεύδονται είτε αγνοούν πως δεν έχει υπάρξει, στην παγκόσμια ιστορία, χώρα που να έχει εφαρμόσει υφεσιακές νεοφιλελεύθερες πολίτικές & να έχει ξανασταθεί στα πόδια της. Αν θέλετε να χτίσετε το μέλλον σας ανοίξτε & κανένα βιβλίο & αφήστε το Πρωτοσάλτε να αγωνιά για το μέλλον των Τραπεζών.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την νόηση της νεολαίας της ΔΑΠ όταν αποκαλεί τον εκάστοτε μητσοτάκη σωτήρα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.