Συγχαρητήρια Μποροβήλου για τις Ευρωπαϊκές νίκες των Ελληνικών ομάδων

Συγχαρητήρια Μποροβήλου για τις Ευρωπαϊκές νίκες των Ελληνικών ομάδων

Ιούλιος 31, 2015 - 15:01
1 σχόλια

Ο πρόδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος με αφορμή τις τρεις νίκες των Ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος) στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για προκριματικά του Champions League και του Europa League έδωσε τα συγχαρητήρια του τονίζοντας πόσο ανάγκη έχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιες επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος:

«Συγχαρητήρια στις ομάδες του Ατρόμητου, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων που συμμετέχουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA θα φανούν αντάξιες των προσδοκιών των φιλάθλων τους. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και φυσικά πρόκριση στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.