Συγχαρητήρια Κουκάκη σε Εθνική και Κουτραφούρη

Συγχαρητήρια Κουκάκη σε Εθνική και Κουτραφούρη

Ιούνιος 23, 2017 - 11:02
0 σχόλια

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των γυναικών συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Πράγα με την πρόκρισή της στα ημιτελικά, δίνοντας συνέχεια σε ένα μοναδικό ταξίδι που δεν έχει προηγούμενο για τα δεδομένα του Ελληνικού γυναίκειου μπάσκετ.

Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στην Πράγα ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης ο οποίος ζει από κοντά και πιο συγκεκριμένα από τον γαλανόλευκο πάγκο τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Αντιπρόεδρος Α’ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του ξεχωριστές ευχές και βέβαια τα συγχαρητήριά του μέσω Facebook στην Εθνική μας ομάδα των γυναικών αλλά και προσωπικά στον Γιάννη Κουτραφούρη -εξάλλου οι δύο ισχυροί άνδρες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εκτός από τη θεσμική τους συνεργασία στον χώρο του Ενωσιακού μπάσκετ, συνδέονται με μακρόχρονη προσωπική φιλία.

Αναλυτικά το post του Σταύρου Κουκάκη στην φωτογραφία του με τον Γιάννη Κουτραφούρη

Συγχαρητήρια στον φίλο μου Γιάννη Κουτραφούρη, που συνέδεσε το όνομα του ως αρχηγός της ελληνικής αποστολής με την κορυφαία διάκριση της εθνικής γυναικών σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, που ο Πρόεδρος της βρίσκεται στην Πράγα ως αρχηγός αποστολής και σίγουρα η παρουσία του εκεί κάνει τους συνεργάτες του στην Ένωση, αλλά και τους ανθρώπους του μπάσκετ -που καθημερινά προσπαθούν για την ανάπτυξη του αθλήματος- στην ευρύτερη περιοχή Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας να αισθάνονται περήφανοι.

Φίλε Πρόεδρε, σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τα όσα πετύχατε μέχρι σήμερα στο Eurobasket και πλέον (παρά την κούραση που υπάρχει) σας ευχόμαστε όλοι να φέρετε στην Ελλάδα το μετάλλιο που για χρόνια ονειρεύεται το γυναικείο μπάσκετ!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.