Συγχαρητήρια και ευχές για νέες επιτυχίες των μαθητών της Γορτυνίας

Συγχαρητήρια και ευχές για νέες επιτυχίες των μαθητών της Γορτυνίας

Μάρτιος 16, 2019 - 20:17
1 σχόλια

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, με συμμετοχή μαθητών που προκρίθηκαν στους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς όλης της χώρας.

 

Μεταξύ αυτών είναι και μαθητές των σχολείων της Γορτυνίας, εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή μας!

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019

Η συμμετοχή των μαθητών από τα σχολεία μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας, ως αποτέλεσμα των διακρίσεών τους σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και στον περιφερειακό διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής Πελοποννήσου.
– 1η θέση roboDimitsana, Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας.
– 3η θέση Robogoal, Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας.
– Vytina Robotics, Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας, προκρίθηκε στον τελικό στην κατηγορία Εποικισμός του Άρη.
– Βραβείο για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, Δημοτικό Σχολείο Τροπαίων (η εφαρμογή βρίσκεται στον σύνδεσμο https://scratch.mit.edu/projects/271622025/).

Ο Δήμος Γορτυνίας στηρίζει με κάθε τρόπο τους μαθητές των σχολείων μας, που μας κάνουν περήφανους, παρόλο που μεγαλώνουν σε μία ορεινή και μειονεκτική περιοχή, παρέχοντάς τους ηθική αλλά και υλική υποστήριξη, με την προμήθεια των ειδικών κιτ ρομποτικής, την χρηματοδότηση της μεταφοράς τους, κ.α.

Ο Δήμος Γορτυνίας στηρίζει με κάθε τρόπο τους μαθητές των σχολείων

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και συγχαίρουμε τους μαθητές για τις διακρίσεις τους, που αποτελούν σίγουρο προάγγελο πολλών άλλων διακρίσεων και επιτυχιών στην ζωή τους. Καλή επιτυχία και σε ανώτερα!

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας
Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.