Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Β. Κυνουρίας στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Β. Κυνουρίας στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Αύγουστος 28, 2014 - 17:07
0 σχόλια

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, ολοκληρώνεται ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών και παράλληλα ξεκινά μια νέα πορεία.

Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, αφενός σε όλους εκείνους που επέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και αφετέρου σε όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας των σχολείων του Δήμου.

Αισθάνομαι περήφανος για αυτήν σας την επιτυχία και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος θεωρώ υποχρέωσή μου να δημιουργώ απρόσκοπτα όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση, που θα επιτρέψουν στους μαθητές μας να εκπληρώσουν τους στόχους που επιθυμούν.

Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω την αντίθεσή μου στις λογικές που αναπτύσσονται εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας και απαξιώνουν τις σπουδές λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ανεργίας που μαστίζει τους αποφοίτους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν αποκτά αξία μόνο ως εργαλείο ένταξης στην αγορά εργασίας αλλά αποκτά μεγαλύτερη αξία ως εξειδικευμένη ανώτερη γνώση, που είναι απαραίτητη για τον καθέναν από εμάς ξεχωριστά.

Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή σας!

Ο Δήμαρχος

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.