Συγχαρητήρια επιστολή Απόλλωνα Πάτρας και Απόλλωνα Carna

Συγχαρητήρια επιστολή Απόλλωνα Πάτρας και Απόλλωνα Carna

Μάιος 24, 2015 - 18:03
0 σχόλια

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Οι διοικήσεις του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας για την άνοδο του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην Α1 Εθνική κατηγορία του Μπάσκετ.

Γνωρίζουμε ότι πίσω από τη φετινή επιτυχία υπάρχει ένα όραμα και η προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, φίλαθλοι) που το υπηρετούν με συνέπεια. 

Για εμάς η άνοδος του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ λαμβάνει πρόσθετη αξία, καθώς η σταθερή παρουσία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ CARNA, και η καθιέρωση του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α1, ενισχύουν την εκπροσώπηση της Πελοποννήσου στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος. 

Σας καλούμε, με μπροστάρη τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ CARNA, να εργαστούμε από κοινού προς της κατεύθυνση να διευρυνθεί η παρουσία των Πελοποννησίων στο μπάσκετ. 

Σας συγχαίρουμε και πάλι για την επιτυχία του Αρκαδικού και σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε να μας προσφέρετε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.