Συγχαρητήρια Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Παναγιώτη Κοκκάλα

Συγχαρητήρια Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Παναγιώτη Κοκκάλα

Αύγουστος 27, 2019 - 17:40
0 σχόλια

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο πρόεδρός του Γιάννης Τρουπής στον αθλητή Παναγώτη Κοκκάλα ια το χάλκινο στο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο στη Βουλγαφία:

Αγαπητέ μας Παναγιώτη,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και εγώ προσωπικά σου εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας για τη μεγάλη σου κατάκτηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στη Βουλγαρία. 
Η αθλητική σου συμπεριφορά και οι επιδόσεις σου στον αγωνιστικό χώρο κάνουν περήφανους τους Έλληνες και δη τους Αρκάδες ανταμείβοντας φυσικά με τον καλύτερο τρόπο πρωτίστως τις δικές σου προσπάθειες, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σου, τους προπονητές και την οικογένεια σου.
Κάθε σου αγώνας «ενώνει» την πατρίδα μας, την Αρκαδία, με τον παγκόσμιο αθλητισμό και της προσφέρει, εκτός από αναγνωρισιμότητα, τίτλο τιμής να «γεννά» τέτοιους αθλητές.
Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.
Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.