Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας προς τους διαιτητές

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας προς τους διαιτητές

Αύγουστος 27, 2019 - 14:25
1 σχόλια

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Αρκαδίας συγχαίρει τους διαιτητές του Συνδέσμου μας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις που πέρασαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αναλυτικά

"Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θα ήθελε να συγχαρεί τους Διαιτητές, Βοηθούς και Παρατηρητές της Ένωσής μας όπου είχαν 100 τις 100 επιτυχία στις αγωνιστικές και γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καταξίωσης της λειτουργίας της Αρκαδικής διαιτησίας.

Οι παραπάνω επιτυχίες οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε ήδη υπάρχουσες διακρίσεις στον χώρο της Διαιτησίας τα προηγούμενα χρόνια από εκπροσώπους των Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας τιμούν ιδιαίτερα το Αρκαδικό ποδόσφαιρο".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλές οι ανακοινώσεις αλλά μόλις αρχίσουν τα πρωταθλήματα πάλι οι διαιτητές θα σφυρίζουν ότι να ναι .Επίπεδο αρκαδικής διαιτησίας για κλάματα , θα τρίβουμε πάλι τα μάτια μας με τα φυντάνια σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.