Σύσκεψη στον ΟΑΕΔ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Οδ. Κωνσταντινόπουλου, με θέμα τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας στην Αρκαδία

Σύσκεψη στον ΟΑΕΔ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Οδ. Κωνσταντινόπουλου, με θέμα τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας στην Αρκαδία

Ιούλιος 07, 2010 - 22:27

Με πρωτοβουλία του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, πραγματοποιήθηκε στις 06.07.2010 σύσκεψη στα γραφεία της Διοίκησης του ΟΑΕΔ με θέμα τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αντιμετώπισης του φαινομένου της ανεργίας στην Αρκαδία.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ηλίας Κικίλιας, Διοικητής του ΟΑΕΔ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, Ιωάννης Μπουντρούκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας, Αντώνης Παπαϊωάννου, Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και ο κ. Ιωάννης Τυμπακιανάκης, αρμόδιος υπάλληλος του ΟΑΕΔ.
Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος ανέλαβε την πρωτοβουλία της συνάντησης αυτής σε συνέχεια της παρέμβασής του για την ανάγκη υλοποίησης συγκεκριμένων προγραμμάτων από τον ΟΑΕΔ στην Αρκαδία κατά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Αρκαδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10.06.2010 στην Τρίπολη, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Στην πρόσκληση του κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλου ανταποκρίθηκε θετικά ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Η. Κικίλιας, ο οποίος κατά την πρώτη αυτή συνάντηση ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθείται για τη διαμόρφωση των Τοπικών Σχεδίων Ολοκληρωμένης Παρέμβασης.
Θα ακολουθήσει άμεσα νέα συνάντηση στην Αρκαδία, παρουσία εκπροσώπου του ΟΑΕΔ, στην οποία θα προσκληθούν όλοι οι τοπικοί φορείς για να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση της απασχόλησης και την υποστήριξη των ανέργων στο Νομό Αρκαδίας λαμβανομένων υπόψη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και προβλημάτων του.

πηγή:http://www.odysseasnet.gr/