Super League: Πιθανή αναβολή για την 4η αγωνιστική

Super League: Πιθανή αναβολή για την 4η αγωνιστική

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 10:30
0 σχόλια

Η Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου είναι η μέρα διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών με την Ελληνική Αστυνομία να μην επιτρέπει να γίνουν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του πρωταθλήματος της Super League για την 4η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένοι για εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Η Ελληνική Αστυνομία δύσκολα μπορεί να εγγυηθεί τις ανάγκες ασφάλειας των αναμετρήσεων με αποτέλεσμα η 4η αγωνιστική να βρίσκεται στον αέρα ακόμα και στο σενάριο τα παιχνίδια να πραγματοποιηθούν Σαββάτο (19/8) και Δευτέρα (21/8).

Η διοργανώτρια αρχή πάντως περιμένει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΕΛΑΣ κάτι που αναμένεται να γίνει στην σημερινή (Παρασκευή 4/9) Γενική Συνέλευση χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ακόμα τίποτα.

Να σημειωθεί πως για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο Αστέρας είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην Τρίπολη και το γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός-Βέροια

 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πανθρακικός-Καλλονή

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Πλατανιάς-Ηρακλής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.