Super League: Εμβόλιμη η 4η αγωνιστική λόγω εκλογών

Super League: Εμβόλιμη η 4η αγωνιστική λόγω εκλογών

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 20:13
0 σχόλια

Την απόφαση να γίνει εμβόλιμα η 4η αγωνιστική  του πρωταθλήματος της Super League, λόγω εκλογών αποφάσισε  η διοργανώτρια αρχή  στην συνεδρίαση της Παρασκευής (4/9) που μεταφέρει τα παιχνίδια δύο και τρεις μέρες μετά.

Πιο συγκεκριμένα αντί του τριημέρου 19, 20, 21/9 που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι οι αγώνες πρωταθλήματος  θα μεταφερθούν  το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου ημέρες Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα αφού η Ελληνική Αστυνομία δεν έδωσε την συγκατάθεση της για να πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο των εκλογών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πριν την 4η αγωνιστική θα διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πρώτος στην μάχη την Τετάρτη 16/9 με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου για το Champrions League και την Πέμπτη 17/9 ο Αστέρας Τρίπολης  θα υποδεχθεί την Σπάρτα Πράγρας ενώ ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Αζερμπάιντζαν για το παιχνίδι με τη Καμπάλα για τους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός-Βέροια

 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πανθρακικός-Καλλονή

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Πλατανιάς-Ηρακλής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.