Super deal με τον Ζάχαβι έκανε ο Δουβίκας

Super deal με τον Ζάχαβι έκανε ο Δουβίκας

Απρίλιος 30, 2018 - 17:45
1 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr ο διάσημος Ισραηλινός μάνατζερ, σε συνεργασία με τον Έλληνα ατζέντη Παύλο Διαννή απέκτησαν τα δικαιώματα του νεαρού άσου Τάσου Δουβίκα, ο οποίος προκάλεσε ...αίσθηση στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr ο διάσημος Ισραηλινός μάνατζερ, σε συνεργασία με τον Έλληνα ατζέντη Παύλο Διαννή απέκτησαν τα δικαιώματα του νεαρού άσου Τάσου Δουβίκα, ο οποίος προκάλεσε ...αίσθηση στο φετινό πρωτάθλημα.

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο ο Πίνι Ζάχαβι βρέθηκε πίσω από τη μετεγγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο εκπροσώπησης με τον Λεβαντόφσκι. Οι μετεγγραφικές του επιτυχίες θεωρούνται αξεπέραστες και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ως ένας εκ των πιο επιτυχημένων μάνατζερ στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κι όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Novasports.gr ο Ισραηλινός ατζέντης βρίσκεται πλέον πίσω από τον Τάσο Δουβίκα του Αστέρα Τρίπολης. Είναι η πρώτη φορά που ο Ζάχαβι αποφασίζει να εκπροσωπήσει κάποιο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτό ενδεχομένως να αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την ποδοσφαιρική αξία του Έλληνα διεθνή με την Εθνική κάτω των 19 ετών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ισραηλινός δεν είναι μόνος του πίσω απ' την υπόθεση Δουβίκα, καθώς τον 18χρονο επιθετικόεκπροσωπεί και ο Έλληνας ατζέντης Παύλος Διαννής. Είναι ο μάνατζερ που έφερε πέρυσι στην ΑΕΚ τον Μανόλο Χιμένεθ (στην 2η θητεία του στα κιτρινόμαυρα), ενώ εκπροσωπεί επίσης τους Νάτσο Σκόκο και Ματίας Ιγκλέσιας στη χώρα μας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γι' αυτή την ιδιαίτερη ...συμμαχία των δύο μάνατζερ, αφού ο Ζάχαβι διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, ενώ ο Διαννής στη Βαρκελώνη. Το γεγονός πάντως ότι συνεργάζονται για το μέλλον του Δουβίκα (τον οποίο "πολιόρκησαν" φέτος πολλοι ακόμα ατζέντηδες) αποδεικνύει ότι έχουν θέσει υψηλούς στόχους για τον Έλληνα διεθνή άσο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ψέμα ,εντελώς λάθος.Ο ζαχαβι έκανε τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα.2η πατάτα,ο Διαννης έχει εταιρεία ποδοσφαιριστων και ο Ζαχαβι κατέχει ως third party ένα 15% επί των μεταπωλησεων.3ον,ο Ζαχαβι και βιολογικά πλέον έχει αποτραβηχτεί,κρατώντας όμως ποσοστά σε διάφορες εταιρείες ή ομάδες.4ον ,περίπου 500 παίχτες σα τον δουβικα,είναι υπογεγραμμένοι από ανάλογα γραφεια.5ον,καλό είναι να σταματήσουν οι ακυριλες και οι παπατζες για να ανέβει η τιμή του κάθε παίχτη.Ο χρόνος κι το γήπεδο κρίνει την αξία ,όχι μια τάχα δημοσιεύση.Χωρις ιδρώτα δε πας πουθενά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.