Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα

Απρίλιος 24, 2013 - 21:59

Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για τον Σαββατιάτικο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (20.00), με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Αστέρα Μάρτον Φούλοπ έφτασε στην Τρίπολη και συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενώ η προετοιμασία για τον ημιτελικό του Σαββάτου στην Τρίπολη θα συνεχιστεί αύριο.

Ευχές Αστέρα σε Φορμίκα

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή μας Λαουτάρο Φορμίκα για τον ξαφνικό τραυματισμό του και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας.

Την Παρασκευή η κλήρωση των πλέυ-οφ

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Play Off ΟΠΑΠ 2013 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Καλή εμφάνιση Λαδά με εθνική νέων

Η εθνική νέων κέρδισε με 2-1 την Ουκρανία στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του Ευρωπαικού πρωταθλήματος 2013.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Παναγιώτης Λαδάς αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα για είκοσι πέντε λεπτά, αντικαθιστώντας τον Μπάρκα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Τρεις παίκτες του Αστέρα έπαιξαν με την παίδων

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα Κ-17 του Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα (Χρήστος Πολύδωρος, Λάζαρος Βελισσάρης, Απόστολος Τσιώλης), που ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας και αγωνίστηκαν στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού παιχνιδιού.
 

 

Ειδήσεις: