Συνεργασία Επιμελητηρίου Αρκαδίας - Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου (video)

Συνεργασία Επιμελητηρίου Αρκαδίας - Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου (video)

Ιούνιος 22, 2012 - 19:34

Γιάννος Γραμματίδης: Η Κυβέρνηση πρέπει να έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και να ενισχύσει με μέτρα την επιχειρηματικότητα

Την μεγάλη του χαρά εξέφρασε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης για την συνεργασία που αναπτύσσεται με το Επιμελητήριο Αρκαδίας για σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων. 

ο κ. Γραμματίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με αφορμή την επίσκεψη του πρέσβη της Αμερικής στην Τρίπολη τόνισε πως η Αρκαδία είναι πλούσια σε προϊόντα και δυνατότητες ενώ υπάρχει η ιδιαιτερότητα της μεγάλης Αρκαδικής Κοινότητας στις ΗΠΑ. 

Ανακοίνωσε μία σειρά δράσεων σε επίπεδο τεχνολογίας και τεχνογνωσία αλλά και σε προβολή των Αρκαδικών Προϊόντων, δράσεις που θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα γίνει στην Τρίπολη το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Γραμματίδης σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση δήλωσε πως εκτός από τις θυσίες των Ελλήνων που ήταν μεγάλες δεν έγινε τίποτα άλλο και κυρίως εκείνες οι διαρθρωτικές αλλαγές που είναι αναγκαίες και ευχήθηκε η νέα κυβέρνηση να έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα με δίκαιο και απλό φορολογικό σύστημα, με την ανάταξη του δημοσίου και με σταθερή νομοθεσία ενώ επεσήμανε πως πρέπει επιτέλους μετά από τόσο καιρό "να ξαναξυπνήσει η κρατική μηχανή"

Δείτε στο βίντεο την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Γραμματίδη ...

Ελένη Τράκα

Video: 

youtube://v/wmsSU-mph1c