Συνέντευξη υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την «Ελληνική Αυγή» Δημήτριου Δολτσινιάδη (video)

Συνέντευξη υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την «Ελληνική Αυγή» Δημήτριου Δολτσινιάδη (video)

Απρίλιος 15, 2014 - 09:52
6 σχόλια

Οι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την «Ελληνική Αυγή» στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου Δημήτριος Δολτσινιάδης  βρέθηκε στην Τρίπολη όπου και παραχώρησε συνέντευξη στο ArcadiaPortal.gr αναφέροντας τις θέσεις του συνδυασμού καθώς και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Δολτσινιάδης ανέφερε ότι τον συνδέουν πάρα πολλά με την Πελοπόννησο αλλά ο ίδιος είναι από την Κωνσταντινούπολη. Του έγινε η πρόταση να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Πελοποννήσου από το κόμμα και δέχτηκε ώστε να συμβάλει και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιφέρειας Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος έχει πολλές δυνατότητες τόνισε και έχει έναν υπέροχο λαό που μπορεί να επιτύχει πάρα πολλά πράγματα.

Οι βασικοί άξονες του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», η οποία στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή είναι η ασφάλεια, η αλληλεγγύη και η εκμετάλλευση των πόρων της Πελοποννήσου και φυσικά σε αυτό εντάσσεται και η διαχείριση των απορριμμάτων. Οι τρεις πυλώνες για να δουλέψει σωστά μια οικονομία και  να αναπτυχθεί  πρέπει οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς , σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως.

Συνεχίζοντας ο κ. Δολτσινιάδης ανέφερε ότι  θα δώσουν το παράδειγμα της αλληλεγγύης κάνοντας στην περιφέρεια λογιστικό έλεγχο. Στα πλαίσια της αλληλεγγύης θα γίνει ένα έργο φιλανθρωπικό  και θα υπάρχει γραφείο όπου δωρεάν νομικοί θα παρέχουν υπηρεσίες τους στους πολίτες που έχουν πρόβλημα με τα δάνεια τους.

Μεταξύ άλλων θέσεων ανέφερε, ότι θα μεταφέρονται καλύτερα τα αγροτικά προϊόντα και στόχος είναι να λειτουργήσει ο παλιός σιδηρόδρομος Ναυπλίου και να φτάνει μέχρι τον Πειραιά, αλλά και το να ξαναφτιάξουν ένα εμπορικό σιδηρόδρομο από Καλαμάτα στο λιμάνι  Πάτρας. Ακόμα θα συντηρήσουν δρόμους και βασικό στοιχείο είναι ο αγρότης να παραμείνει στον τόπο του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη  Πελοποννήσου  Δημήτριου  Δολτσινιάδη και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Νικόλαου Σκαντζού .

Video: 

youtube://v/8GVV1kRJY1k


6 Σχόλια

Μαύρη Αυγή. Κατάμαυρη

<p>Η *** ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !!! ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ !!!!</p>

ο ταλιμπάν στο κάδρο ο υπόδικος με τη συμμορία δεν είναι? να τον χαίρεστε, αυτόν και όλα κομπλεξικά φουσκωτά πρωτοπαλίκαρα

Μα καλά! Σοβαρά τώρα! Που τους βρίκανε αυτούς! Αχουτο μωρέ! χαχα ουγκ ουγκ

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ.