Συνελήφθησαν δύο άτομα για θανάτωση σκύλου στη Μεγαλόπολη

Συνελήφθησαν δύο άτομα για θανάτωση σκύλου στη Μεγαλόπολη

Μάρτιος 11, 2013 - 09:56
6 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (10-3-2013) το απόγευμα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 52 και 35 ετών αντίστοιχα, για θανάτωση σκύλου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (10-3-2013) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 15 και 16 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (9-3-2013) το μεσημέρι, αφαίρεσαν ένα (1) πορτοφόλι, ιδιοκτησίας ημεδαπής. Προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Για το περιστατικό με τα σκυλιά που επιτέθηκαν σε ανθρώπους και έσκισαν τα χέρια γυναίκας...τίποτα. Τηρείτε σιγήν ιχθύος. Γιατί;;;;;;

<p>Καλησπέρα,</p> <p>ακόμα δεν έχουμε επιβεβαιώσει την είδηση αυτή από νοσοκομείο ή αστυνομία. Δεν υπάρχει κάποιο καταγεγραμμένο περιστατικό μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε την έρευνα.</p> <p><strong>ArcadiaPortal.gr</strong></p>

Δύο περιπολικά και ένα ασθενοφόρο και το περιστατικό δεν καταγράφτηκε; Για ψαξτε το λίγο. Δυστυχώς η ένταση της στιγμής ήταν τέτοια που δε μπορέσαμε να πάρουμε φωτογραφίες.

Αν για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, με δυο τραυματισμούς, και την εμπλοκή δυο περιπολικών και ενός ασθενοφόρου δεν έχει καταγραφεί τίποτα απο την αστυνομία και το νοσοκομείο, τότε η είδηση δεν είναι μόνο η επίθεση των σκύλων αλλα η μή καταγραφή του επεισοδίου. Που οφείλεται? Πως εξηγείται? Δεν είναι υποχρεωμένες οι υπηρεσίες να καταγράφουν τα περιστατικά στα οποία καλούνται? Γιατί δεν το έκαναν στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο νόμος προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη κατα του ιδιοκτήτη απο την αστυνομία. Σε αντίστοιχα περιστατικά σε άλλες πόλειες της Ελλάδας αυτό γινεται (π.χ http://tro-ma-ktiko.blogspot.co.uk/2012/03/blog-post_8653.html). Εδώ η αστυνομία τρίπολης γιατί δεν το έκανε αλλα τουναντίον ουτε καν κατέγραψε το περιστατικό ως όφειλε? Τι κρύβεται πίσω απο αυτήν την ιστορία?

Είδηση είναι αν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο.