Συνέδριο καινοτομίας στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Συνέδριο καινοτομίας στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 28, 2011 - 10:52

Στα πλαίσια της επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου διοργανώνει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στη 1.00 το μεσημέρι, στα γραφεία του "ΑΓΑΠΗΝΩΡΑ" (25ης Μαρτίου 14), λόγω εργασιών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης θα γίνει παρουσίαση της θεματολογίας του συνεδρίου

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και ο υπεύθυνος του συνεδρίου  ο Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας ( Ο.Ε.Β.Α)  και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 2710 227141-2.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Το  Eπιμελητήριο Αρκαδίας, στα πλαίσια της περιφερειακής ανάπτυξης και του νέου σημαντικού ρόλου που καλείται να διαδραματίσει προς αυτήν την κατεύθυνση διοργανώνει, με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas,  συνέδριο για την καινοτομία την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως,  με θέμα: 

«ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ -  ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Σε αυτό το συνέδριο, πέρα από την αποσαφήνιση του όρου και του ρόλου της καινοτομίας στην Οικονομική Κρίση, θα εξειδικευτούν και οι έννοιες της καινοτομίας στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: