Συνάντηση Παυλή με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών

Συνάντηση Παυλή με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών

Νοέμβριος 12, 2010 - 14:23
1 σχόλια

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Δημήτρη Παυλή του συνδυασμού ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ και του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών διαπιστώθηκαν συγκεκριμένες προγραμματικές συγκλίσεις, οι οποίες κατέληξαν σε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα.

Ο κ. Δημήτρης Παυλής άκουσε με προσοχή τα πάγια αιτήματα της Ομοσπονδίας και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ως μέλος πολυμελούς οικογένειας, γνωρίζω πολύ καλά από προσωπική μου εμπειρία, τα μεγάλα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει μια πολυμελής ελληνική οικογένεια. Υπάρχουν κονδύλια που αφορούν κοινωνικές δράσεις, τα οποία αυτή τη στιγμή η ελληνική οικογένεια χάνει. Αυτό μπορεί πια να αλλάξει για το Δήμο Τρίπολης στον οποίο υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός πολυμελών οικογενειών. Εμείς έχουμε τη γνώση και όλες τις δυνατότητες να πραγματοποιήσουμε συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο μιας συγκροτημένης ατζέντας. Το ζήτημα δεν είναι μόνο κοινωνικές πολιτικές, οι οποίες είναι τόσο πενιχρές, που μας υποτιμούν και σαν πολίτες και σαν γονείς. Το κρίσιμο θέμα είναι να δημιουργήσουμε και συμμετοχικές διαδικασίες, συγκεκριμένες ελαφρύνσεις στα δημοτικά τέλη και κάθε επιβάρυνση που αφορούν την πολυμελή οικογένεια στα πλαίσια του δήμου. Η εξασφάλιση του αγαθού της παιδείας, της άθλησης, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας θα αποτελούν μέριμνα πρώτης προτεραιότητας για το Δήμο Τρίπολης ο οποίος θα αγκαλιάσει με αγάπη και στοργή τις πολυμελείς οικογένειες».

Οι θέσεις του κ. Δημήτρη Παυλή έτυχαν θερμής υποδοχής από το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών. Οι δύο πλευρές εγγυήθηκαν τη στενή συνεργασία και όρισαν συνάντηση για το προσεχές μέλλον.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Επειδή εγώ δεν έχω πολυμελή αλλά μόνο 4μελή οικογένεια ...θα ...κάτσω σπίτι...