Συνάντηση με πρωτοβουλία της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας

Συνάντηση με πρωτοβουλία της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας

Φεβρουάριος 16, 2014 - 10:49
1 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, τις ευρωεκλογές αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις εν γένει, πραγματοποιήθηκε στο Άστρος μια άτυπη συνάντηση-συζήτηση, μετά από κάλεσμα στελεχών της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας, στο οποίο ανταποκρίθηκαν αρκετά μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος από την ευρύτερη περιοχή.

Στην διευρυμένη σύσκεψη τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και συμμετεχόντων, τέθηκαν αρκετά σημαντικά ζητήματα τοπικού αλλά και εθνικού ενδιαφέροντος, κατατέθηκαν προτάσεις για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου Β. Κυνουρίας, τις οποίες η Τοπική Οργάνωση θα προσπαθήσει να προωθήσει στην οποιαδήποτε επόμενη δημοτική αρχή. Αναπτυξιακές υποδομές, διοικητικές αναδιαρθρώσεις, ενίσχυση του αγροτικού τομέα και δημιουργία θέσεων εργασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο, ενώ συμφωνήθηκε ομόφωνα, να συνεχιστεί ο διάλογος σε επόμενες συναντήσεις ή και εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, με διεύρυνση και της θεματολογίας και της συμμετοχής.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των γενεών, με τους εμπειρότερους να την χαρακτηρίζουν επιτυχημένη -δεδομένων των συνθηκών- αλλά και ελπιδοφόρα.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!